Investigații Speciale și Strategice, Securitate IT, servicii Ethical Hacker and Penetration Tester eWPT, eCPPT și OSCP

Investigații Speciale și Strategice

Securitatea IT

Toate testele sunt efectuate de personal expert, certificat și profesionist, într-un mod complet manual pentru o garanție absolută. La finalul testului este realizat un raport care prezintă vulnerabilitățile, găsirea modului în care acestea au fost exploatate și soluția, pentru remedierea defectelor.

Zilnic, un tehnician analizează vulnerabilitățile nou lansate și le compară cu programele și serviciile clientului pentru a verifica expunerea la noi probleme. Clientul avertizat prompt poate începe procesul de protecție.

Se fac consultări pe computer cu privire la structurarea companiei într-un mod sigur. Aceste acțiuni au loc pentru a crește apărările și pentru a face ca atacurile unui hacker să nu fie foarte incisive.

Analiza atacurilor suferite pentru a afla cum a reușit atacatorul să pătrundă în companie și ce a furat sau distrus. Din păcate, dacă atacatorul și-a șters urmele, este posibil să nu fie întotdeauna posibilă
recuperarea tuturor informațiilor solicitate.

Există doar câteva modalități de a spune dacă e-mailul dumneavoastră a fost spart sau nu. Prima și cea mai evidentă poate fi observată atunci când e-mail-urile din Inbox apar ca fiind citite. Dacă se întâmplă din nou, este posibil ca cineva să vă fi piratat e-mailul. Dacă vedeți e-mailuri în mesaje trimise pe care nu le-ați scris, acesta ar putea fi un alt semn. 

Creează o parolă puternică pentru fiecare cont pe care îl deții. Există instrumente de verificare a intensității parolei. Acestea utilizează un set de reguli care descriu metodele comune de generare a parolelor. 

Investigații

1.Investigații pentru înalta finanțare
Pentru a face investiții mari este necesar să facem alegeri strategice în mod corect. Știm cum să căutăm, unde să găsim și cum să găsim toate informațiile confidențiale de care aveți nevoie.
2.Investigații în domeniul civil
Pentru soluționarea litigiilor în materie civilă sunt necesare dovezi concrete. Suntem capabili să structuram investigații scrupuloase pentru a găsi și identifica astfel de dovezi.
3.Investigații pentru cercetarea de noi piețe
Prin sursele noastre confidențiale suntem capabili să identificăm orice probleme critice în dezvoltarea relațiilor comerciale sau de afaceri, atât naționale, cât și internaționale. Datorită nouă, puteți dezvolta afaceri în siguranță extremă.
4.Recuperarea creditului
Investigarea, verificarea, recuperarea activelor: suntem capabili să oferim un serviciu eficient și aprofundat de recuperare a creditelor, grație unei metode de investigare scrupuloase.
5.Investigații de bunuri
Dacă aveți nevoie să protejați un bun corporativ sau personal, cereți ajutorul nostru: știm să îl apărăm și să îl facem în siguranță.
6.Investigații în sfera privată
Îndoieli, incertitudini, suspiciuni, comportament anormal atât în sfera privată, cât și în cea corporativă. Știm să investigăm una sau mai multe persoane fizice pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră și a vă proteja siguranța în situații de infidelitate, mobbing, bullying și stalking.
7.Anchete penale
Dovezile cristalizate sunt cheia câștigării proceselor penale. Suntem capabili să organizăm și să desfășurăm investigații amănunțite pentru a cerceta litigiile și a identifica astfel de probe.
8.Remediere de mediu și telefonică
Dacă crezi că ești victima spionajului, contactează-ne! Organizăm investigații specifice, capabile să recupereze toate spațiile și instrumentele tehnologice pe care le folosești zi de zi.
9.Protecția mărcilor comerciale și a brevetelor
Ți-e frică de concurența neloială din partea concurenților? Aveți încredere în noi. Structurăm un sistem de contraspionaj precis, capabil să vă apere compania și produsele sau serviciile.