Servicii de Law of Trust and International Tax Litigation

Servicii de Law of Trust and International Tax Litigation

Un trust este o relație juridică în care proprietarul acordă proprietatea unei alte persoane sau entități care trebuie să o păstreze și să o folosească exclusiv în beneficiul altuia. În dreptul comun englez, partea care încredințează proprietatea este cunoscută ca „settlor”. Partea căreia îi este încredințată proprietatea este cunoscută ca „trustee”. Partea în beneficiul căreia i se încredințează proprietatea este cunoscută sub numele de „beneficiar”. Proprietatea încredințată, efectiv, este cunoscută sub denumirea de „corpus” sau proprietate fiduciară”. Prin utilizarea strategică și legală a Trusturilor, persoanele fizice se pot asigura că beneficiarii aleși, copiii sau nepoții lor pot beneficia în totalitate de moștenirea pe care doresc să o primească.

Un trust testamentar este creat printr-un testament și ia naștere după moartea constituantului. Un trust inter vivos este creat pe durata vieții decontantului printr-un instrument de trust. Trust-ul poate fi revocabil sau irevocabil.  Un trust irevocabil poate fi „rupt” (revocat) doar printr-o procedură judiciară. Trusturile în viață, spre deosebire de trusturile testamentare (de testament), pot ajuta un mandatar să evite testarea. Evitarea succesiunii poate economisi costuri și poate menține confidențialitatea, iar trusturile în viață au devenit foarte populare. Testarea este potențial costisitoare, iar înregistrările testamentului sunt disponibile publicului, în timp ce distribuirea printr-un trust este privată. Atât trusturile în viață, cât și testamentele pot fi, de asemenea, utilizate pentru a planifica circumstanțe neprevăzute, cum ar fi incapacitatea sau invaliditatea, prin acordarea de puteri discreționare administratorului sau executorului testamentului.

Aspecte negative ale utilizării unui trust în viață

Aspectele negative ale utilizării unui trust în viață, spre deosebire de testament și succesiune, includ cheltuielile legale inițiale, cheltuielile de administrare a trustului și lipsa anumitor garanții. Costul trustului poate fi de 1% din avere pe an față de costul unic al testamentului de 1 până la 4% pentru testament, care se aplică indiferent dacă există sau nu un testament întocmit. Spre deosebire de trusturi, testamentele trebuie semnate de doi-trei martori, numărul depinzând de legea jurisdicției în care se execută testamentul. Protecțiile legale care se aplică succesiunii, dar nu se aplică automat trusturilor, includ dispoziții care protejează activele defunctului de gestionarea defectuoasă sau delapidarea, cum ar fi cerințele de obligație, asigurări și contabilități detaliate ale activelor succesorale.

0
MEMBRII FIRMEI
0
PERSOANE AJUTATE
0
CAZURI REZOLVATE

AI NEVOIE DE AJUTOR ÎN DOMENIUL JURIDIC?

ContacteazĂ-ne